Víš

Víš

Anotace: ... i já vím...

Víš když se na mě lásko díváš nebem,
víš když mi voníš čerstvě upečeným chlebem,

nedokážu věřit vůbec tomu,
že měl bych se někam jinam vracet nežli k tobě domů...

 

Víš když tvůj každý dotek ve mě voní
a v mojí duši zvonky štěstí zvoní,
jsme součástí nádherného vesmíru,
sami sobě vyrobení na míru...

 

Víš lásko když tvou nahou duši vídám,
pak tvou vášeň v žáru těl našich snídám,

Naše láska je tak nádherná a  živá
Miluju tě lásko ODJAKŽIVA...

 

Víš i já to vím ,že víme,
jak je všechno najednou tak jiné,
když se duše naše v propojení,
nacházejí v plném stavu čisté lásky znění...

 

Autor chalcedon, 15.11.2021
Přečteno 164x
Tipy 10
Poslední tipující: jitoush, Iva Husárková, šerý, praetorian, Sonador, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....Čistěživé vyznání...

16.11.2021 19:38:45 | jitoush

krásné - čisté lásky znění*

15.11.2021 09:31:33 | Sonador

Hezké.

15.11.2021 08:34:18 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí