Prosím...

Prosím...

Anotace: Může být z přátelství láska???

Máš mě rád, já vím.
Každou noc o tobě bdím.
Jsme jen kamarádi,
Co se mají hodně rádi.
Chci hladit tvé vlásky.
Prosím, nemysli na jiné plavovlásky!
Miluj mě, drž mě a nikdy mě neopusť,
protože tě miluju,
Jméno tvé všude maluju!
Proč jenom jsi tak daleko?
Chci tě tu mít den co den,
líbat a milovat jen!
Pro tebe mi corazón,
Bije jako zvon!
Autor Evelin-eve, 17.03.2007
Přečteno 628x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to krásná báseň ale až moc mi připomíná něco co se stalo. Jde ti to dobře

29.05.2007 17:10:00 | Fantomas.com

možná může a možná ne, záleží jen na tich dvou, co jsou ochotni do toho dát...

17.03.2007 17:02:00 | Andulýk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí