Písně

Písně

Anotace: ...takové jsou tóny lásky naší...

Miluju chvíle, když slyším ozvěnu duše Tvé,

v chrámové lodi vesmíru posvátně znít,

miluju okamžik, kdy v chóru jen jedno jsme,

kdy mohu se do Tvé notové osnovy hluboko vpít...

 

Miluju každý tón i pomlku ve Tvém hlasu,

zní mi jak překrásná symfonie, 

když hrávat si smím na struny Tvých vlasů,

pak překrásná zaznívá nástroje mého melodie...

 

Miluju chvíle, kdy láska v nás tvoří a zpívá, 

když probouzí tóny v nás skryté a hravé,

miluju okamžik ,kdy každý můj tón s Tvým slovem splývá

a společně pějeme posvátné AVÉÉ...

 

Autor chalcedon, 17.11.2021
Přečteno 150x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Sonador, mkinka, J's ..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi krásná ST :-))

18.11.2021 03:31:27 | Iva Husárková

Hezky napsané. Ave maria.

17.11.2021 14:37:24 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí