Počítáš slzy?

Počítáš slzy?

Lásko! Má nejkrásnější múzo, ženo!
Podej mi ruku, propletem prsty..
Aha, ono je už zataženo,
rozkvetlou loukou, sešli jsme z cesty.

Počítáš slzy? Ty moje?
Cítíš tu bolest všudypřítomnou?
A dětské oči, dvoje...
dívají se na nás, přímo, neuhnou...
Autor Nazgulll, 17.11.2021
Přečteno 164x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, mkinka, Iva Husárková, Guldrun, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi blízké téma. Oslovilo.

18.11.2021 09:28:01 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí