štěstěna

štěstěna

Anotace: mrcha silná-moje motorka. jinak je to o mém životě co již cenu nemá...

život můj cenu nemá,
byl jen pouha štěstěna,
narodil jsem se a chvíli šťastně žil,
ale potom se mi život v rukách rozdrobil.
Po zemi se jeho kousky válí,
"miluji tě" doznívá v dáli.
Z mého života už nezbylo nic,
chci z něj pryč!
jít pryč a začít znovu,
být volný , bez okovů,
tak proto usedám na moji mrchu silnou,
a odjíždím cestou nejistou.
je jedno zda-li tam bude hůř či líp,
hlavně že budu jinde žít.
Tak dávám své sbohem vám,
se vzkazem-NEVĚŘTĚ ŠTĚSTĚNÁM!!
Autor vincent christian böll, 17.03.2007
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: Billy Idol, Isobel, *whatsoever*
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tak...v tvé tvorbě jsou padáže, v nichž se skrývá jistý talent.

13.11.2008 22:59:00 | Isobel

sem tam se ti v básni objevilo něco pro mě zajímavého, piš dál, uvidíme co z tebe bude

17.03.2007 16:05:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí