Holka

Holka

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021

Jsem zvláštní.
Holka nevšední.
Miluji slepici,
co věnuje se vejci.
Babi, že nesedí v kleci?

Kdepak, ty malá.
Ona má svou práci.
Co děláš Ty malá?
Vyprávím pohádku,
aby se nenudila.

Víš, je kropenatá.
Mám jí ráda.
To se holkám stává.

Není Ti tam zima?
Ona mě zahřála.

Babi úsměv do nebe letí.
Je mi jako kuřeti,
co brouká a baletí.

Babi už v nebi dobře je Ti?
Tvá vnučka klečí a vzpomíná.
O slepici povídá.

Chce pohádku, co nevzlyká.
Nebe je modré a povídá.
Dej mi náruč.
Vzpomínka plá.

Miluji Tě.
Koko dá.
Mám vajíčko.
Kde jsi sudičko?
Já nalezená.
A pořád Tvá.
Babičková.
Autor mkinka, 18.11.2021
Přečteno 165x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, Psavec, Aida, kdotoví, Kaprikorn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí