Ještě

Ještě

Tak je dnes krásně,
slunce když držím v náručí.
V břiše mi třepotají třásně,
když tulím se k tobě na gauči.

Měkké a teplé jsou doteky,
co neposedně zkoumají těla.
Zastavit čas a být tak na věky,
bys tlukot mého srdce uslyšela.

Než hvězdy se protočí oblohou,
já stokrát řeknu ta dvě slova.
Že mrtví milovat nemohou,
já žiji a chci tě znova.
Autor petrzal, 19.11.2021
Přečteno 190x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Květka Š., šerý, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí