Duše moje ...

Duše moje ...

Duše moje hladím tě
Vlastní rukou po tváři
Odpočiň si milá moje
Zůstaň chvilku bez boje

Štíty odlož do kouta
Spadnout nech i šaty
Buď svá aspoň na chvíli
Měkká, křehká ... tady

Umyj prach a osuš rty
Tady ti nic nehrozí
Rozsviť lampu svoji duši
Kterou tolik zbožňuji

Buď jen pro mě
Lásko moje
Autor CupOfLife, 19.11.2021
Přečteno 195x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Fialový metal, J's .., Marten, Iva Husárková, Friday, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať se dílo daří.

20.11.2021 11:43:50 | Fialový metal

Pěkné .)

20.11.2021 11:10:47 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí