Láska a strach

Láska a strach

Obloha černou přikrývku si vzala
A mne srdce tluče napětím
Zda dívka mých snů by mne milovala
Přistihnu se, jak směji se vzápětí

Hřejivý plamen ve mne plápolá
Toť láska je bez pochyby
Jen čekám až mi zavolá
Doufám, že nedopustím se chyby

Jemně našlapuji kolem ní
Po špičkách a zlehka
Cítím však zvláštní propojení
Avšak nechci aby se mých citů lekla

A tak sedím s hlavou v klíně
Jak najevo dát přemýšlím
Že dostala se do mé přízně
Že na nikoho jiného nemyslím

Snad zítra odvahu seberu
A řeknu koho v mysli mám
Snad správně slova vyberu
A najevo své city dám
Autor Odkrytá duše melancholika, 20.11.2021
Přečteno 219x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Vivien, mkinka, gallatea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně štěstí.

20.11.2021 21:11:57 | mkinka

Prajem veľa odvahy - a nech vyznanie prinesie vyznanie ;-)

20.11.2021 21:06:23 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí