Odcházím

Odcházím

Anotace: ... ..

Ve tři ráno

hlad

a všude rozestláno

v celém domě světel

až na to

ve mně

svlékl jsem si kůži

a stejně

zůstal věrně

temně



z obýváku modrého nebe se ozvalo

básníčku

měl bys jít sny milovat




dívám se na ulici

lampa se kroutí

je z ní had


honem dávám záclony falešných pravd

bílé romanci


cizinka spí ještě v křesle

dnes to za moc nestálo

poslouchám jak chrápe

a uvědomuji si

že i kdyby se stala zdejší

bude stejně cizí



odcházím
Autor J's .., 21.11.2021
Přečteno 187x
Tipy 14
Poslední tipující: zdenka, gallatea, Květka Š., Dreamy, jitoush, šerý, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten zaver...paradny...pritom tak...skepticky...smutny...

21.11.2021 23:38:57 | gallatea

No kde ty ses to ocitl, člověče...:)

21.11.2021 13:50:04 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí