Od znova

Od znova

Anotace: miluju tě

když na sebe křičíme do týdne desetkrát
strašně mi chybí se tě jenom tak dotýkat
chybí mi ta krásná přitažlivost našich těl
jak jsi mnohokrát se mnou do nebe odletěl
jak jsme si vzájemně chyběli v odloučení
věř mi, že po tobě pro mne jiný už není
kéž bychom se mohli zas vrátit do těch chvilek
než začali jsme chovat se tak pošetile
kéž bychom se mohli spolu vrátit do těch chvil
nez přišlo to špatné a život nás rozdělil
že jsou rozdány karty a věc je hotová?
bejbe, nevzdejme to... a začněme od znova
Autor Foxxx, 22.11.2021
Přečteno 165x
Tipy 5
Poslední tipující: Protos1182, mkinka, Lexi, Iva Husárková, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..nemám rád básně o lásce...;-)

22.11.2021 20:28:56 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí