Coming out

Coming out

Přiznat vám se já dnes mohu
co několik týdnů vím
nestydím se vůbec tomu
že jsem monoamorním

dlouho jsem to světu skrýval
slova láska vyslal příval

styděl jsem se za svou vadu
už v tom lhaní trochu plavu


Slibujte mi klidně nebe
stovky panen v posteli
já však mám rád jenom sebe
neznám lásku příteli
Autor Uličný, 23.11.2021
Přečteno 196x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Rozmarýna, Sonador, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí