Ne

Ne

Ve chvíli kdy jsem šťastný, přestávám mít o čem psát.

Tak občas utápím se ve smutku, úmyslně, naschvál!

 

Snaha byla, ale love song stejně nesložím.

Pár šťastných veršů, které ale neprocítím.

 

Je mi líto, omlouvám se. Tohle není můj styl.

Ty slova mi připadají prázdný, ikdyž to tak cítím.

Autor NPPPP, 23.11.2021
Přečteno 134x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Iva Husárková, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...za upřímnost...;-)

23.11.2021 20:41:17 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí