Řeka

Řeka

Anotace: ...

Když má kapka se Tvým proudem splývá, 

když se doteky mé o Tvou vášeň tříští,

pak se nic už v řece mé pod kamenem neukrývá

a křišťálově čisté mohou být dny příští...

 

Když nám řeka odnesla ty těžké chvíle, 

teď mohu znovu nad hladinou se zas nadechnout

a na břehu zahlédnout rysy tváře Tvojí milé 

a vřele s čistým srdcem Tebe obejmout...

 

Když vodopády z výšky někdy se o srdce tříští,

pak stačí někdy za ruku vzít a s vírou tiše stát, 

je spravedlivé, že nevíme co přinesou dny příští 

jen jisté je,  že kdo miluje ten věky bude milovat...

 

Autor chalcedon, 24.11.2021
Přečteno 136x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Marry31, Friday, Iva Husárková, šerý, jenommarie, praetorian, Fráňa Šránek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to v řece času
a v hloubce srdce..
na věky *:)

24.11.2021 11:49:55 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí