Zas a jenom další sbírka

Zas a jenom další sbírka

Nedopsaný, nedomyšlený, nevadí.

 

Zase plnej citů, jsem zase plnej lásky.

Tak rád bych ji rozdal, taky dostal zpátky.

Cítil jsem tvoje srdce, jak se v obětí rozbušilo.

Ty jsi cítila to moje, celkem nás to rozesmálo.

Dělali jsme že nic,

 

 

Hodiny zase začaly tikat.

Zase našel jsem svůj cíl.

Ještě najít nějakou cestu.

Ale jedno vím jistě, je mi líp.

Zase můžu volně dýchat.

Zase můžu volně žít.

Sundala si mi ty pouta.

Hnedka po těch brýlích.

 

Za to ti děkuju, vděčím ti svůj život.

Dlouho jsem byl na dně, byl jsem úplně mimo.

Jak jsi mě z toho vytáhla? Neříkej "to samo".

 

Krásný volný nádech, který neplní mě kouřem.

Krásný volný nádech, beze stop po THC.

Nový život, ve kterém se necítím jak NPC.

Tohle není hra, já nepotřebuju být MVP.

 

 

Dostal jsem tě z hlavy. Spíš dostala tě z mojí hlavy.

Je to strašně krásný pocit. Nový city.

Zase jsem to já, vrátila jsi mě do reality.

Sundala jsi mi ty brýle, ale sama je furt ještě máš.

Teď je řada na mně, ale ta vzdálenost moc nepomáhá.

 

Ptáš se čemu se furt směju, no víš... já jsem teďka tak moc šťastnej.

Tolik myšlenek, ale žádná není špatná.

Doufám že nikdy nezestárnu.

 

 

 

Co to bylo? Byla ta pusa něco víc?

Zase mám nad čím přemýšlet.

Tak krásný pocit, být zase šťastný.

Jak ses mi dostala do hlavy?

Jakto že jsem si tě vůbec pustil blíž?

Vždyť jsem si to zakázal "co když ublíží?!"

Ale to je život, nejde počítat se vším.

Stejně, dokážu být zase šťastný, zas víc neřeším.

Ty jsi taky vystrašená, "každý opustí..."

To bych ale nebyl já, doufám že to vydrží.

Vlastně ani nemá co vydržet, no nic, budu dělat že nevadí.

 

 

Sotva se známe, tak proč mi chybíš?

Dneska se zase vidíme, taky se tak těšíš?

Mám tě plnou hlavu, ta litá někde v oblacích.

Já bych letěl za tebou, srát na hodiny ve vlacích.

Seru úplně na všechno, zase našel svoji prioritu.

Za chvíli už zase s tebou, 

 

 

Tohle pro mě bylo nový, to jsem ještě nezažil.

Jsem tady už dlouhou dobu, nic novýho jsem nečekal.

Ale teďka jsi tu ty, ukázala jsi mi nový směr.

To co jsem neznal, to byla touha žít.

Něco mi proudí krví, něco tak šíleně návykový.

A jestli je to dobře, tak to ukáže jenom čas.

 

 

Zdá se mi, nebo je to trošku šťastný?

Autor NPPPP, 24.11.2021
Přečteno 121x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Iva Husárková, Sonador
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc dobré ST

24.11.2021 19:27:52 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí