Svítá

Svítá

Anotace: ...V této melodii...

Svítá, cítím Tvou lásku v každém póru,

svítá,andělé pějí v nebes chóru,

svítá,s Tebou jsem v jedno propleten, 

s Tebou navěky už jenom jedno jsem...

 

Ještě nožky nevystrkuj,  ať  nenajde nás den,

ať je delší tato krásná chvíle, 

přitiskni se ke mě pevně ,je to jako sen,

chci vnímat tiše úsměvy Tvé milé...

 

Svítá cítím Tvou lásku...

 

Ještě pojď se přitul ke mě, jako tisíckrát, 

prostup mojí duší splývej ve mě,

ještě pojď se lásko něžně, dlouze milovat,

ať otřes cítí celá tato země...

 

Svítá cítím Tvou lásku ...

 

Tvoje boky krásně studí,tiskneš se mi v klín,

mojí horkost lačně v sebe sají,

žádná chvíle není věčná, to už dávno vím, 

proto tu přítomnost si naše bytí užívají...

 

Svítá, cítíš mou lásku v každém póru,

svítá ,s anděli pějem spolu v chóru,

svítá, ty si mi dána,jsem Ti dán,

Tebe miluji a jsem Tebou milován...

 

 

Autor chalcedon, 26.11.2021
Přečteno 257x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, kdotoví, Iva Husárková, Friday, Lexi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný, upřímný cit...
Jen mrak pravopisných hrubek
halí ho do stínu ; ((

27.11.2021 08:55:18 | kdotoví

Moc hezké, děkuji

26.11.2021 16:34:05 | Lexi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí