Mysl a srdce

Mysl a srdce

Oči spočinou na číši,
hladina vlnky na stěnu maluje.
Myšlenky nikdo neslyší,
jak duch v hlavě se jmenuje?

Mysl lačná je když sledují,
oči meny tvého těla.
Zábrany s chutí bojují,
já podléhám a tos ty chtělas.

Obklady duše ze silného vína,
tlumí snad pouze mojí část.
Chuť na dotek tvého klína,
mám a chci se tebou pást.

Peřeje ve mě dávno nejsou smích,
snad bouře která rozum odnáší.
Hra je to asi hormonů nevkusných,
co mě teď štěstí přináší.

Přesto se dívat budu dál,
stejně jako když mlsám cukroví.
Má mysl nad tělem je král,
a srdce hlavě napoví.
Autor petrzal, 30.11.2021
Přečteno 164x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Uličný, Vivien, Sonador, praetorian, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím, poslouchej své srdce a získáš odpověď na všechny otázky

01.12.2021 09:12:24 | Marry31

ten závěr je moc fajn

30.11.2021 08:46:20 | Vivien

Pěkná báseň, hodně štěstí s nápovědou srdce.)

30.11.2021 07:57:58 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí