Lechtání

Lechtání

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021

Potkala jsem Tě.
Namalovala si Tě.
Do srdce. Více a více.
Bylo to v básni.
Dýchali jsme hřejíce.

Jsou vánoce.
Dáme si spolu cukroví?
Ať nás naladí.
Vzpomínka pohladí.

Kde bydlíš?
Pořád zříš.
Na sídlišti,
kde láká Tě to ven.
A malovat si svůj sen.

Jako na poušti
občas život zkouší.
Jsme vyprahlí
a pijeme z louží.

Polechtáš mě?
Smích se pokouší.
Zase spolu a srdce buší.
Hryžeme do rozkoší.
Sen se roztočí.

Dýchám.
Obraz zvučí.
Červená, žlutá, oranžová.
Právě jsem u Tebe byla.

Nevěříš?
Koště jsem za oknem pohodila.
Saxana se naladila.

Polechtáš mě svojí strunou?
Ještě, ať život není kovadlinou.
Malují tenké prsty na plátno.
Pomilováno. Jasno.
Autor mkinka, 01.12.2021
Přečteno 145x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Vivien, Psavec, šerý, Amonasr, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí