Od této chvíle

Od této chvíle

Anotace: ...

Přísahám, že tu vždycky budu pro Tebe,

dala jsem Ti všechno

a budu se o Tebe starat v dobrém i zlém

Ve štěstí a smutku Tě budu milovat

s každým tepem mého srdce

 

Od této chvíle začal život,

o kterém jsem snila

Od této chvíle jsi ten jediný,

koho miluji a vpustila do mého života

 

Hned vedle Tebe je místo, kam patřím

 

Od této chvíle jsem požehnána

a žiji jen pro Tvé štěstí,

pro Tvou Lásku bych dala svůj poslední dech

 

Podám Ti ruku s celým mým srdcem,

nemůžu se dočkat na můj život s Tebou

Ty a já nebudeme nikdy rozděleni

a mé sny se plní díky Tobě

 

Od této chvíle tak dlouho,

jak budu žít, Tě budu milovat

Ty jsi ten důvod,

proč věřím v Lásku

a ty jsi odpověď na mé modlitby

Vše, co potřebujeme jsme my dva

 

Ty jsi má láska,

která vstoupila do mého života

nečekaně a dnes jsem ráda,

že Tě mám

 

Od této chvíle, tak dlouho,

jak budu žít, Tě budu milovat

Autor Misha, 01.12.2021
Přečteno 209x
Tipy 6
Poslední tipující: Morgenstern II., Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

01.12.2021 20:41:34 | mkinka

omlouvám se, že na Tvůj komentář reaguji až dnes, ale právě dnes a v tuto chvíli, jsem si ho přečetla, děkuji moc za komentář a těší mě, že se líbí:-)

05.09.2023 20:44:25 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí