Nikdo Nikdy

Nikdo Nikdy

Anotace: Asi tak nějak...

Nikdo nikdy neví co se může stát,
já říkala jsem tisíckrát ,, takhle to nikdy nemělo skončit '' ,
proč se pořád zas a zase bát,
proč většinou růžové brýle nesmíš nosit.

Co stát se má ať stane se,
jenže není to jen jak bychom chtěli,
z nebe se i neštěstí snese,
rozbíjí i to o čem jsme sněli a to o co jsme stáli.

Nikdo jsi ty a
Nikdy je tvůj čas na který tak dlouho čekáš,
Když obcházíš vzpomínky,
které jsme prožili a které moc dobře znáš.

Duše ticho křičí
a jen tak strašně nahlas,
přemýšlíš jak ještě jinak se před ranami krčí,
procházíš se a poznáváš tu podobnost stejných tras,
víš že nikdo nikdy neuslyší tvůj vnitřní hlas,,
který napíná tě ze všech stran,
chce ven a předat ten pocit,
přejít cestu bez osudových ran,
spokojeně si tím vším projít.

Nikdo... ... tak jako já,
Nikdy... ... tak jako můj čas.
Autor ta co bývala Andělem, 17.03.2007
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: Favi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a přece někdo...

08.11.2007 16:09:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí