Voníš mi ...

Voníš mi ...

Anotace: taková...no prostě voňavá

Voníš mi
Voníš mi něhou a usínáním
voníš mi mlčením i povídáním
voníš mi polibky a pohlazením
voníš mi sexem i pomazlením .

Voníš mi jako rajská zahrada
kde zakázané jablko se podává
je však šťavnaté a voní krásně
ja chci jej zas a zase .

Toužím přičichnout si opět k Tvé vůni
kdy v celém těle mi zvony zvoní
tak nech je rozeznít zvučnými tony
....ztrácím se v nich ....
....a stále mi voníš...
Autor Pika, 17.03.2007
Přečteno 748x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

krásný...moc,moc,moc...taky bych ,tak chtěla někdy někoho inspirovat...

01.04.2007 19:08:00 | luciuss

Moc krasne napsane, opravdu Ti verim co pises.

18.03.2007 01:02:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí