Hlad po kůži

Hlad po kůži

Anotace: ...

Hlad po kůži
         po doteku
Odevzdaná tělesnost
a dech beze spěchu

Hlad po tvých rtech
Toužebný křik
ve čtyřech zdech

Chtíč bez rozhodnosti
V tvém poli pozornosti
                již bez cnosti

Teplo tvého tepla
blůzka rozeplá
a třes bez zimy
dotek zcela vinný
a blahodárná vláha
touha roztáhlá
a v tvé kůži napsaná slova
kdy mě do nebe vyneseš znova?

Autor Klára Němcová, 12.12.2021
Přečteno 217x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Lexi, mkinka, Rozmarýna, Iva Husárková, Psavec, šerý, Vivien
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně toužebný *.

13.12.2021 07:05:44 | Rozmarýna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí