Noční

Noční

Za nocí smutků zbarvených do šera

volám Ti abys věděla

jak ztracený jsem bez citů

zbavený našich pocitů

v dlaních dál prázdno zoufalé

beznaděj ta jenom zůstane

 

za nocí smutků zbarvených do šera

volám Ti abys věděla

bez Tebe tady na zemi

pomalu stávám se ztracený

to poslední co zbývá z nás

zdaleka slyšet, jen tvůj hlas

 

za noci smůtku ukrytých do černé

vzpomínám na všechno s Tebou, rozverné

nevolám jen tiše poslouchám

daleko s Tebou už nejsem sám

pak jenom prosím do ticha

ať se mne tvoje duše, dotýká

Autor kroužek, 13.12.2021
Přečteno 280x
Tipy 14
Poslední tipující: jenommarie, janewe, Vivien, Fialový metal, labuť, Iva Husárková, Psavec, Sonador, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná plná silných emocí, i když smutných

20.12.2021 22:20:30 | janewe

Pěkná.)

14.12.2021 11:53:29 | Constantine

Ve smutku duše promluvila
a za srdce mé uchopila

14.12.2021 11:04:43 | labuť

Pěkné. Možná by se to dalo i zhudebnit.

13.12.2021 22:25:25 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí