Nevěra

Nevěra

Anotace: říká se: ten kdo opravdu miloval a je zklamán, byl by ochoten spíše zemřít než nenávidět..

V tvém obětí usínám,
tiše tě však proklínám...

Má trpělivost nemohla být věčná,
jen má láska nekonečná...

nevidím už jiné řešení,
zbývá zatnout pěsti,
a učinit to zhřešení,
čímž navždy zničím štěstí..

Nejdřív tebe pak i mě,
ten nůž zvládne srdce dvě.
jedno je však nevinné,
ale to mé to nebude.

V tvém obětí spím,
už se nikdy nevzbudím...
Ty zas v mým náručí,
život za tebe již neručí...

Po zdech krev temně rudá,
zdála sem se ti nudná?
Autor Sharon, 24.03.2005
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí