Bez lásky

Bez lásky

Poslouchám jak kapky deště,

tiše dopadají na okenní rám,

do tmy teď křičím ještě,

má lásko kde tě mám.

 

Kde ztracím tvou krásnou tvář

a upadám v zapomnění,

ve svých citech jsem nikdy nebyl lhář,

ten život se tak rychle mění.

 

Život je krasný a zároveň krutý,

osud si se mnou mnohdy hrál,

bez lásky pomalu plynou minuty,

vždy druhý stál jsem opodál.

 

Vystoupit bych chtěl ze svého stínu

v srdci nechat zahořet cit,

na malou chvilku jen na vteřinu,

chtěl bych tě lásko vedle sebe mít.

 

 

Autor Jdarks, 25.12.2021
Přečteno 245x
Tipy 16
Poslední tipující: Emily Říhová, jitoush, Marten, paradoxy, Marry31, Sonador, Iva Husárková, šerý, Lexi, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásně se četlo

26.12.2021 10:47:02 | Marry31

Děkuji moc

26.12.2021 10:48:35 | Jdarks

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí