Mezi Břehy Je Jedno Nebe

Mezi Břehy Je Jedno Nebe

Anotace: … .. být hodný čaroděj, když je taková milá čarodějka? https://www.youtube.com/watch?v=e-ORhEE9VVg

řekni mi Polárko ...
o barvách nebes ...
když noc je mrazivá
a já bez ...

psal jsem tvé jméno
v zimě na sebe
držel jsem tě
blízko u tebe
a ty jsi chtěla
to
co chtít se smí
jednou

* protože
* mezi břehy
* je jedno nebe
* bez něhy
* to
* trny ne zebe
* když mě opouštíš
* a sny jsou na poušti ?

mezi břehy
ach
mezi břehy

mě to rozpustí a ono vytuší

řekni mi Polárko
kdo tvé sny střežívá
když je chce okřídlit
v modráscích zářivá

psal jsem tvé jméno
zjara do deště
tančilo jen tak
za jitra v siestě
a já chtěl
to
zas a znova
jako bych nikdy nemiloval

* protože
* mezi břehy
* je jedno nebe
* bez něhy
* to
* trny ne zebe
* když mě opouštíš
* a sny jsou na poušti ?

mezi břehy
ach
mezi břehy
i mně to rozprší a tobě to sluší

psal jsem tvé jméno
v létě do písku
Slunce svítilo u obelisků
kde jsi chtěla
to
co se neříká
vesmír děvče má
radost odmykat

* protože
* mezi břehy
* je jedno nebe
* bez něhy
* to
* trny ne zebe
* když mě opouštíš
* a sny jsou na poušti ?

mezi břehy
ach
mezi břehy
voděnce to dám pro jemnou duši

...

ach až bude podzim
napíše jméno s písničkou něze
protože

* mezi břehy je jedno nebe

a něžné
ach
ach
je tajemstvím ...
Autor J's .., 26.12.2021
Přečteno 287x
Tipy 15
Poslední tipující: jenommarie, Fialový metal, Iva Husárková, Sonador, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobré ...

27.12.2021 14:13:33 | Fialový metal

hm...tak to je písňovej text,psal jsi ho tak nebo jen náhoda? ale ty vlastně neexistují že? .) bylo by zajímavé to zhudebnit ...mám ráda tajemství ale zas záleží jaká jsou a proto některá by dál měla tajemstvím zůstat pokud jsme myšlením zaseknutí někde v pravěku ,) hezkej Novej rok básníku se psem a věrný barde modra

26.12.2021 20:13:23 | xoxoxo

ahoj :) pěkné komentáře j vždycky napíšeš, j mít radost, nojo jsem tu v modru rádo, děkuju ti a přeju ti a tvým blízkým hodně radosti i v novém roce, aj pro hafáka, dneska ještě sváteční hezký večer přeji a hafíky haf :D :* xoxo

26.12.2021 22:01:00 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí