Cit

Cit

Anotace: Malování slovy 2022.

Přišla jsem.
Přivítal jsi mě s úžasem.
Šťastný hlasem.
Něžným přívlastkem.
Psali jsme si.
Já maluji.
I to já miluji.

Já píši
a to já zas kvituji.
Byli jsme si nadějí.

Vedl jsi mě mezi výkresy.
A řekl vyber si.

Já viděla tam mříže
a řekla, že přepíšu je do plyše.

Hrdinství, co dávám do knihy.
Roky sebezapření i divy.
Umění mezi výmoly.

Vidím Tě před sebou.
Tvůj obraz zárukou.
Neskončili jsme pomlkou.

I milovat na vozíku dá se.
Dokázal jsi v plné kráse.

Objímám obraz Tvůj.
Svou knihu prolistuj.
Je psaná pro Tebe.
Láskou žije.

Nikdo si nepředstaví
všechno přemáhání.
Přání i šťastné geny.
Umění lízat rány umí.

Naučil jsi mě.
Znásobil jsi mě.

A tak vkládám báseň Tobě.
Jako každou stránku
skládám z obrázku.

Dělám citu zakázku.
Přečti si jí.
Porozumíš i pozpátku.
Lidství žije.
Nemá přetvářku.
Myslím na svou pohádku.
Autor mkinka, 03.01.2022
Přečteno 233x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, jitoush, Psavec, WWW, Fialový metal, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Láská nezná hranic....Ji.

03.01.2022 19:48:01 | jitoush

Děkuji milá. Ano přesně tak. Mám čtyři kamarádi na vozíčku a tak jsem si myslela, že by jim tato básnička udělala radost. Ano ať žije láska bez bariér.

03.01.2022 19:58:43 | mkinka

Rány ošetřit ... měsíčkem zkusím.

03.01.2022 07:32:50 | Fialový metal

Děkuji za čtení a přeji krásné ráno.

03.01.2022 08:39:44 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí