Bože můj

Bože můj

Anotace: ...

Bože můj ochraňuj mou lásku, 

Bože můj mou lásku opatruj,

Bože můj jsi odpovědí na otázku, 

Bože můj vždy s láskou při ní stůj.

 

Ochraňuj jí andělem svým stále, 

po cestách, ať kráčí vesele,

ať protančí svůj život jako v sále 

a všední den je jako neděle .

 

Bože můj ochraňuj mou lásku...

 

Pane dej jí svoje požehnání 

a pošeptej jí vánkem poledním,

Ty se dotknout smíš něžně jejích skrání

a vidíš nebe v jejích očích, když se rozední.

 

Bože můj ochraňuj mou lásku...

 

Prosím tě dej ,ať dojdu k odpuštění,

ať v jejích očích ,zas čistý mohu stát, 

Ty dobře víš, že jinak tomu není,

že budu jí celé věky milovat...

 

Bože můj ochraňuj mou lásku, 

Bože můj mou lásku opatruj,

Bože můj jsi odpovědí na otázku, 

Bože můj vždy s láskou při ní stůj...

 

Autor chalcedon, 04.01.2022
Přečteno 229x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věz, můj milý, že není co odpouštět...

04.01.2022 19:48:18 | Lili Starr

Pěkný text, povedl se ti .)

04.01.2022 11:33:24 | Constantine

Děkuji škoda že se nedá vepsat melodie

04.01.2022 09:57:55 | chalcedon

Líbí.

04.01.2022 09:54:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí