Láska a metafora

Láska a metafora

Anotace: Opět něco pro nešťastně zamilované..

Jsi moje barvitá metafora,
která dotváří všechny mé tajné smysly.
Jsi navždy utopená v bažině mého srdce.

Jsi nauka o vyspělosti, když moje nitro
brázdí zemská žluč.
Je tak zkažená, že ani tvoje krása
neumí ji zříct.

Já líbám prsty vánku,
když tvoje vůně zřejmá
provokuje moje ego.

Tak krásně neposedná,
kdy přemýšlím,
jak nejjemněji uchopit tvé boky.

Proč nejsi přelud,
ale zbraň, jejíž šípy
přeťaly mou srdeční tkáň.

Jak lehce je Tobě bez citu,
nemusíš denně potkávat svůj bídný žal.

Touho buď nenávist,
chtíči buď myšlenka
co čas dávno vzal.
Autor Irsten, 18.03.2007
Přečteno 1333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já bych to ještě víc vykřičela, ale jinak je to dobrý, ačkoliv tahle témata svádí k tomu, stát se kýčem, ppozor na přklepy v prvních dvou slokách nějaké jsou

18.03.2007 21:01:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí