Kráčející dnem

Kráčející dnem

Hvězdy paprsky slunce kreslí,
na cestu po niž spolu jdem.
Sny andělé z noci snesli,
pro náš boj s všedním zlem.

Plamenem v srdci na dlani,
stíny zaženem do úkrytu.
Společně v lásce i ve zbrani,
vkročíme čistí do úsvitu.

Rty šeptají duším v denním šumu,
potravu našich krásných chvil.
Bez tebe Beruško se neposunu,
k tomu bych si šťastně žil.
Autor petrzal, 07.01.2022
Přečteno 133x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, Psavec, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

07.01.2022 10:05:08 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí