Pro jednu jedinečnou lásku

Pro jednu jedinečnou lásku

Anotace: láska se někdy stává tou největší ironií osudu

Nedospím noci bez tvých očí,
tak ztracená,
bez tvých doteků
zraněná.

Nedočkám nádechu než procitnu
ze snu,
zbavena pocitu
naděje.

Nevzletím bez křídel
tebou raněných,
opuštěná rozumem,
láskou zkrocená.

Lásko moje neobyčejná,
jsi zmýleným osudem,
mojí nejtajnější mysli.
Autor Irsten, 18.03.2007
Přečteno 592x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň se mi líbí, cítím, že je prožitá. Jen nerozumím té poslední sloce.

18.03.2007 18:48:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí