Miluju

Miluju

Anotace: ...tě od věků...

Miluju ty chvíle, kdy jen voním ke Tvé kůži,

miluju ty vteřiny kdy rozkoší se dech nám úží,

miluji tě každým pórem svého těla ,

miluju když v řece rozkoše ses pode mnou má lásko chvěla...

 

Miluju ,vždyť tvoje jméno nosí láska 

miluju, když moje tělo tvoje něžně laská ,

miluju a znám každičkou pihu tvou

miluju tě zkrátka i "oblečenou "...

 

Miluju od doby ,kdy pro skopičiny vyhnali nás z ráje, 

miluju ,když bytí Tvé pod dotekem mým taje

miluju a milovat vždy jenom budu Tebe

mou vílu ,z maků v sukénce,

co v očích nosí nebe...

 

 

 

Autor chalcedon, 08.01.2022
Přečteno 308x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Kan, Xardas, Iva Husárková, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

26.01.2022 19:31:55 | mkinka

Krásné:)

09.01.2022 00:05:53 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí