Charlotte 09 01 2022

Charlotte 09 01 2022

Anotace: Věnováno mé starší dceři.

Možná jsi divná

Že miluješ vlaštovky

Že svým malým prstem rýsuješ

Tajný znaky do popelavýho světla

Do hasnoucích mlhovin

Do nahatých mraků

Vyprávíš mi, že ty mraky

Ten bachratej baldachýn lednovýho podvečera

ty naducaný cáry nedělní cukrový vaty

který se ospale sunou vpřed

jako nedočkaví hadi zjara

Jsou duše mrtvých

Že nevadí, že jim maso a kosti dávno shnily

Že je z nich popel lehčí než ochmýřený nažky pampelišek

Budou z nich na jaře sedmikrásky

Říkáš -

Protože to důležitý a krásný je tam nahoře

Autor Herjann Skald Vargstjern, 09.01.2022
Přečteno 180x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, paradoxy, jitoush, zdenka, Sonador, Marten, mkinka, Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....Je krásný poslouchat takové vypravěnky.....Ji./úsměv/

11.01.2022 20:32:18 | jitoush

výborná*

11.01.2022 04:34:34 | Sonador

...fakt dobrý...svý a nevyumělkovaný...;-)

10.01.2022 16:56:18 | Marten

Z krásy mladé představivosti*

09.01.2022 23:36:15 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí