Zimní

Zimní

Anotace: ...tak trochu jinak...

Vánicí, se kroky mé boří, 

ledový vichr mi do tváří řeže,

zářezy mrazivé mi na duši tvoří 

a slza jak splašené dvojspřeží utekla bez otěže...

 


Pocit mám ponurý, v čistotě sněhu, 

jako když duši svou v těle už nemáte, 

jakoby bolest si sedlala něhu ,

bolí to ,jak by si měl srdce rampouchem prokláté...

 


Cesta je zavátá, co zbyla tu za mnou

a ledy přikryly  říčky i řeky,

dál v sobě si uchovám, to kdy byla si se mnou

a lásku co trvala a přetrvává věky ...

Autor chalcedon, 09.01.2022
Přečteno 158x
Tipy 9
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, Sonador, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí