Co bych jen byl

Co bych jen byl

Anotace: ...bez Tebe...

Co bych jen lásko bez Tebe já byl,

kdybych tě opět jednou nespatřil,

dík tobě prožívám jak nádherné je bytí,

to Tvoje srdce mi na cestu mou svítí...

 

Byl bych jak Paříž  bez Aifelovy věže,

byl bych jak Londýn ,ve kterém Big Ben nezvoní,

byl bych jak bílé spřežení bez otěže,

byl bych jak květy nádherné co nevoní...

 

Co bych jen lásko bez Tebe já byl...

 

Byl bych jak solí , které moře schází

a ve Tvých očích bych se rozpustil,

byl bych jak ráno ve kterém slunko nevychází, 

byl bych jak krví,která nemá žil...

 

Co bych jen lásko bez Tebe já byl...

 

Byl bych jak deštěm, co mu kapky schází,

jak letním žárem co teplo nevydá,

kazdičká chvíle mi s Tebou lásko schází, 

Ty budeš navěky moje láska jediná...

 

Co bych jen lásko bez Tebe já byl...

 

 

 

 

 

 

 

Autor chalcedon, 11.01.2022
Přečteno 166x
Tipy 9
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Sonador, paradoxy, Marry31, mkinka, Iva Husárková, Vivien
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné dílko, to mě chytilo za srdce

12.01.2022 07:52:42 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí