Oranžový sen

Oranžový sen

Anotace: Malování slovy 2022.

Člověk dřímá.
Sen přichází.
Roste jíva.
Mladá a živá.
Slunce vítá.

Usnula jsem u obrazu.
Tiše bez dotazu.
V sobě milión vzkazů.
Hledám tu a tu radu.

Před očima oranžová.
Stále se nestmívá.
Právě mě pohladila.
Je chtěná a doceněná.

Jsem v transu.
Maluji a jsem přijímačem.
Lásky čtvrtky pokrývačem.
Den ťuká a oranžová jsem
v dechu se svým malířem.

Jsem probuzená úžasem.
Všem krásný den.
Autor mkinka, 16.01.2022
Přečteno 138x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Sonador, Iva Husárková, kudlankaW, Psavec, Xardas, Kan, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí