Náruč muže

Náruč muže

Schovaná v bezpečí,
za víčky zamknutá.
Jenom snít ale nestačí,
bitva je totiž ukrutná.

Duše se v tváři zrcadlí,
ven mačká své pocity.
Byť sny realitu zavrhly,
svět příliš je již ožitý.

I moje dlaně tě schovají,
bezpečí v ovynutí paží.
Ženám to muži dělají,
když chránit je se snaží.

Tak klidně na polštáři,
oddychuj v nočních toulkách.
Budu zde stále pro tvou záři,
pít tebe budu ve všech douškách.
Autor petrzal, 17.01.2022
Přečteno 219x
Tipy 7
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, Psavec, šerý, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná báseň, velmi uklidňující a laskavá.

17.01.2022 13:06:39 | Teschen

Není nad bezpečnou náruč, aneb i prosté obětí dokáže zázraky. Moc se mi tvá báseň líbí.

17.01.2022 10:07:19 | Marry31

Ráda jsem četla. Pocit bezpečí je ve vztahu nejdůležitější. S citem napsáno.

17.01.2022 09:50:07 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí