Nekonečná

Nekonečná

Anotace: Malování slovy 2022.

Malovaný hrníček.
Plný srdíček.
Duše kočiček.
Úsměv a prožitek.
Dálava dává jas
bez klamu v nás.

Myšlenka bouřce odolá.
Je klidná a něžná.
Káva je velká
a snová.
Utře slzy.
Necítí mrazy
a tlukot hodinek.

Je čas vzpomínek.
Žhnout svůj plamínek.
Ach lásko, nemáš výměnek?

Jsem čirá i plná myšlenek.
Nohy jdou v závětří.
Bezpečí kočka zavětří.

Jen den
a prosba všem o štěstí.
Je jen muška zlatá
a klepá občas na vrata.
Slyšme jí,
i když doba prokletá.
Ta a ta.

Nekonečná píseň má.
Není falešná.
Žije, i když doba zlá.
Rodí dobro v nás.
Čas i prostor krás.
Autor mkinka, 17.01.2022
Přečteno 174x
Tipy 8
Poslední tipující: Vědma, Iva Husárková, Psavec, Amonasr, Protos1182
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí