Divka ze snu..

Divka ze snu..

Anotace: Láska v jiné podobě

Jako denně měsíc na noční obloze ,
se mi tvoje tvář zjevuje v mých snech,
spím sladce, topím se v tvoji něze..
poslední třpytka na tvých vlhkých rtech...

Když jasně hvězdičky září ve tmě ..
v tobě probouzí se zvláštní touha..
svíčky hoří po celém dome,,
chodíš si jen tak krásně nahá..

tvůj pohled mě odzbrojuje
sem ti téměř odevzdán..
tvoje vůně mé smysli otupuje..
balíček karet byl v šanc rozdán..

Chvěješ se cela jako kvítek..
čekáš až se tě zmocním ..
po celém těle nejeden polibek
jen si s tebou pohrávám,končím.

par krásných něžných dotyku..
ta dvě slova mam na jazyku..

Nikdy ti je nepovím..
protože se probudím,

Do slunného rána s krásným pocitem
nemohu se tě zbavit,si mým chtíčem.

těším se až tě zas potkám,
v nekonečné říši snu,,,
Autor Roger, 18.03.2007
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí