Láska..

Láska..

Anotace: .

Láska je šílenství,
když dívám se Ti do očí.

láska zraňuje naše city..
nádhernými rty něha prochází..
jako anděl co letěl vzhůru k nebi ..
v okamžiku padáš zpátky k zemi...

polámaný křídla krvácí....
srdce na kusy roztrhaný..
tohle doktoři nezpraví..

polem máku chodíš sem a tam..
hledáš lék ale nevíš jaký..
čekáš na smilovaní nebo srdce klam,
není k dostání a je drahý..
Autor Roger, 18.03.2007
Přečteno 412x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

... :) ... sluni..

18.03.2007 19:21:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí