Anděl ka

Anděl ka

Dobrý večer můj neznámý Anděli,
mě teď napadají myšlenky,
které by napadat mě neměly.

S kým tráví Anděl noci,
ve které posteli,
komu skládá křídla k nohám,
to bychom rádi věděli.

A jestli Anděl miluje,
a možná líbá, nebo se jen dívá,
z noční oblohy, za úplňku měsíce.

Snad odvážný být,
rozepíšu se o lůnu Anděla,
jenže to se vzhledem k nebeské povaze,
toho klínu asi nedělá.

Jak tedy ukojit svou zvědavost,
po tajemstvích neznámé bytosti,
nevím.

Tak mi zbyde jen smutek,
samota a slzy lítosti.
Autor Kamikadze, 20.01.2022
Přečteno 199x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Marten, Kan, Sonador, petrzal, Iva Husárková, Psavec, Nazgulll
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je bezpohlavní - hledej na zemi lék ;-)

20.01.2022 08:37:08 | petrzal

pak platonickou láskou k tomu Anděli zhynu, chci jenom jeho - jí a žádnů jinů :-)

20.01.2022 11:27:26 | Kamikadze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí