Proklínám tě

Proklínám tě

Anotace: bez anotace

Proklínám tě za to,
Že ztratil jsem chuť psát
A že přemýšlet se bojím

Proklínám tě za to,
Že sebe přestal jsem mít rád
A žil životem falešným, žil životem dvojím

Proklínám tě za to,
Že stále jsem tak zkalený
V mysli vyčerpán a téměř bez citu

Proklínám tě za to,
Že cítím se tolik znavený
Zbaven lásky, zbaven soucitu

Proklínám tě za to,
Že hodil jsi mě těm,
Před kterými jsi mě dříve chránil

Proklínám tě za to,
Každou noc a každý den
A zároveň tě prosím, aby ses mi vrátil
Autor Pavel Kučera, 18.03.2007
Přečteno 504x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Láska a nenávist bývají při končícím vztahu blíženci. S odstupem času to člověk vidí jinak.
Báseň se mi líbila.
Juhunka
(jinak se též jmenuji Kučerová)

12.04.2007 09:42:00 | Juhunka

Tak to je hodne dobry...fakt super. Povedeny, trefny. Proste jasnejch 100%

18.03.2007 21:00:00 | Porsche

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí