Pohádka Na Chodníku

Pohádka Na Chodníku

Anotace: ... ..

*

na chodníku před zoo

je po sněhu cesta hustá

na chodníku do města

je to o ústa

odcházím z města

k domovu

jdu do joo joo

a už na mě číhají ledy coo coo



co se to dnes děje u ledů ?

pořídili si kamna ?


   *    *         *    *
  * prosím    *  berte    *
 *  na vědomí              *
 *           v zimě !      *
   *   chodník se     *
   *  neudržuje  *
                                                  *        !  *                                                   *      *
   *

trochu mi to ujelo

tu udržuje chodník

… ce …. & jé a nel




Autor J's .., 22.01.2022
Přečteno 181x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, jenommarie, Psavec, Kubíno, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi hodný a děkujeme
není chodník jako chodník
:))

22.01.2022 22:31:20 | jenommarie

Usmívám se. Pěkné, i kreativním formátem*

22.01.2022 13:41:50 | šerý

... jsem rád za úsměv, děkuju

23.01.2022 01:10:05 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí