Polibek do snu

Polibek do snu

Pátrám pohledem po ranní rose,
kde hvězdy toulají se zrána.
Myšlenky u tebe ale skončí zase,
ty mnou jsi nejvíce milována.

Klouzám se mizející tmou,
před mrazem chráněn srcem hřejícím.
Stíny z povzádlí chabě řvou,
vzdáleny jsou mým hranicím.

Dimenzí nad časem ti posílám,
polibek do tvých lásko snů.
Sílu z té představy nabírám,
jak zvládnout všednost dalších dnů.
Autor petrzal, 24.01.2022
Přečteno 323x
Tipy 12
Poslední tipující: Týna, Jan Kacíř, Fialový metal, Iva Husárková, šerý, Psavec, Friday, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí