Svobodná láska

Svobodná láska

Dva chlapci se milovali,
rádi by sňatek uzavřeli,
nikomu tím neškodili.

Když za ruce se drželi,
pohledy si vysloužili,
ty pak lásce uškodily.

Dvě dívky se milovaly,
rády by sňatek uzavřely,
nikomu tím neškodily.

Svoji dceru milovaly,
adopci jim neuznali,
jenom lásce uškodili.

Muž a žena než se milovali,
rádi si trochu zahulili,
nikomu tím neškodili.

Pak se jednou milovali,
policejní vozy uslyšeli,
jenom lásce uškodily.

Spoutaná svoboda, spoutaná láska,
otěže růže rdousí, jho lásku kosí.

Autor Noko, 24.01.2022
Přečteno 225x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí