Requiem

Requiem

Anotace: Pití jednoho člověka zabíjí a druhému ničí život...ale jak odnaučit závisláka pít láskou??? to já bohužel nevím....

Kdy mé srdce krváí....
Že tvůj život se vytrácí...
A tvář strhaná bolestí...
Řítí se vstříc neštěstí...

To jsou muka,srdce bolí...
Hlas v tvé hlavě ten si zvolí...
Že špatně , to už nezměním...
Bolest svou za tvůj život klidně vyměním....

Přesto se však zpět navrátíš...
Do pekel života horoucích...
A já už nemám více sil...
Abys stále ještě žil...

Jakube , odpust mi to , ale já už se nemůžu dívat na to , jak se tím pitím zabíjíš ! ! !
Autor llussinka, 18.03.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bojovat s ďáblem alkoholem
to válka veskrze ctnostná,
člověk ale není bohem
a místo vítězství ho čeká prohra.

24.03.2007 21:03:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí