Naděje

Naděje

Anotace: snažíš se utéct z mé mysli...

Průzračná oáza
nečekaně vznikla
v poušti mého života.

Žízeň
tělem prostupuje
hned jsi sama ochota.

-

Nové naděje
křehké jak sklo
pomalu k srdci plynou.

Upřímnot
v nich chyběla
ty stále v hlavě jinou.

-

Slib
věrně dal jsi mi
snad sám jsi jemu věřil.

Nechtěná lež
ten plíživý zabiják
hladinu mé oázy zčeřil.

-

Nenávist(Láska)
té se neubráníš
v mysli utkvělá věta.

Samota
jak nemoc chronická
opět spatří světlo světa...

-
Autor P.e.A.c.E., 18.03.2007
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poesie vážně zemřela je mrtva a takovýhle styl děl jí apsolutně zničil

18.03.2007 21:11:00 | Jsem ten kdo jsem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí