Za to všechno

Za to všechno

Anotace: ...vzdávám díky...

Za to, že slunko vychází ,za to ti vzdávám díky 

za to,že smím se nadechnout,za to ti vzdávám díky, 

za to,že zde můžu život žít a dělám si v něm otazníky,

za to, že ve své srdci lásku cítím bít,

Za to ti vzdávám Bože díky...

 

Za každou vůni co poznávám, 

za každý z těch tónů co slyším, 

za to,že mohu býti milován,  

mnohem více než-li tuším...

 

Za to ,že zkoušky dostávám 

a přiznávám, že někdy bolí, 

však abych v beznaději zhynul sám, 

to Tvoje láska nedovolí...

 

Za to ,že mě další cesty zvou

i za to ,že je každá jiná, 

za to,že jsem našel lásku svou,

které se nevyrovná jiná...

 

Za to,že se dotýkat jí smím 

i za to souznění dvou duší,

za nádherné tělo, plodný klín 

i za to srdce,které pro mě buší...

 

Děkuji ti Bože tisíckrát, 

neumím slovy říci zcela,

že budu jí navěky milovat, 

ONA JE BYTOST V LÁSCE CELÁ...

Autor chalcedon, 26.01.2022
Přečteno 192x
Tipy 12
Poslední tipující: Kubíno, Vivien, Marry31, Sonador, Iva Husárková, Emily Říhová, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"ZA TO" si tě tipnu.

26.01.2022 23:28:00 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí