Nejhlubší cit

Nejhlubší cit

Miluji tě stále, miluji tě vřele,
miluji tě tak, že jinou nechci do postele.

Kdyby šlo z lásky reálně stavěti,
stál by tu velký hrad, jen z tvého objetí,
vedle něj vznosný chrám,
z citu byl zbudován.

Miluji tě pevně, miluji tě zjevně,
miluji tě tak, že krev se vaří ve mě.

Ty jsi pro mně víc než nebe,
vážím si tě víc než sebe,
satanův úpis je tenhle cit,
zradit ho, nezbyde než, do pekla jít.

Miluji tě bez předsudků, miluji tě jaká jsi,
miluji tě tak, že venku vyjí láskou všichni psi.

Miluji tě zas a znova,
nejsou pro to žádná slova,
slovy nelze vyjádřit,
jak hluboký je to cit.

Miluji tě nekonečně,
má láska tu bude věčně.
Díky tobě svět je krásný,
jen s tebou lze býti šťastný.
Autor MaVy, 28.01.2022
Přečteno 212x
Tipy 6
Poslední tipující: Jarunka, Sonador, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach ta Láska .-)
Pěkná báseň.

21.02.2022 20:07:21 | Jarunka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí