Ranní polibek

Ranní polibek

K ránu chladnou horká těla,
jak narozený nový den.
Včerejší touha již odletěla,
odjíždí i poslední sen.

Budeme spolu znovu topit,
v srdcích našich si navzájem.
By duše se mohly znovu vzchopit,
v těle zahřátém nad čajem.

Šál mojich paží motá,
se kolem tvého tělíčka.
Klíčí již radost ze života,
začíná žhnouti jiskřička.

Rety se podepíši na ty tvé,
stvrzením tohoto závazku.
Mine nás potom všechno zlé,
když v sobě věříme na lásku.
Autor petrzal, 28.01.2022
Přečteno 196x
Tipy 11
Poslední tipující: Týna, Květka Š., MaVy, Sonador, šerý, Aaliyan, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S jiskřičkou permanentní nadějně. Ve vztahu klidné a zároveň slibné. Krásné oddání se Petrzali*

28.01.2022 12:30:52 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí